donderdag 3 mei 2012

Ik word zot!

Ik wil zoooooooooooooo graag rokjes maken!!!
Dat boek passeert mijn handen wel een keer of 5 per dag ... tevergeefs want ik heb gewoon geen tijd ... mijn stomme lichaam blijft maar pijn doen ... vandaag mijn knie en mijn schouder, samen met hoofdpijn ... maar het werk moet wel gedaan zijn tegen zondag ... de curry's moeten gemaakt, het huis moet opgeruimd, ... en dat gaat allemaal niet zo snel als je pijn hebt natuurlijk ...

Ofwel zegt mijn lichaam met die pijn natuurlijk dat ik maar rokjes moet gaan zitten maken in plaats van te poetsen en te koken ... zou het kunnen?
Ik heb er daarnet toch even aan toegegeven ... ik heb de klokrok uitgetekend ... nu heb ik niet alleen knie-, schouder-, en hoofdpijn maar ook jeukende handen (want nu wil ik die rok ook maken lolol)

Nog even en ik mag er ook aan beginnen!

11 opmerkingen:

 1. heb net een klokrokske af, voor een kindje van 3 jaar, t s echt snel klaar, dus miss kan je daar
  je jeukende handen al mee sussen ;-)
  voor de rest heel herkenbare situatie, iets gepland meestal just in "de week" van de maand (blijkt dan achteraf ;-) dus stres & pijn!
  maar toch veel sterkte!!!
  liefs, mimi xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Doet elke dag 1 kamer met poetsen, en elke dag een uurtje achter het naaimachine... goed compromis?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat vervelend al die pijn. En jeuk is al helemaal erg, vooral als het wordt veroorzaakt door geknipte rokjes die nog niet genaaid mogen worden, omdat er eerst zoveel anders af moet. :p Maar als je op het feest allemaal blije en genietende gezichten ziet, is die jeuk vast even vergeten en misschien mag je voor zondag het rokje ook nog even maken... Succes en sterkte met alle drukte!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen hoor constant pijn en nu ook nog jeuk aan die handen die maar met dat rokje aan de gang willen. Houdt de moed erin hè!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte met je pijn en de voorbereidingen. En daarna: helemaal los gaan en gewoon lekker 2 rokjes achter elkaar maken!
  Groetjes, Ria.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is inderdaad niet leuk, je wil heel graag maar het kan niet, was onlangs goed ziek en een naailes moeten missen vond ik balen, sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. alles op zijn tijd !!!
  en zondag zal wel lukken !!! wij kijken niet naar de "pluisjes" .... en degene die zeuren -> die geef je een dweil in de handen ..... hahahaha

  knuf
  verzorg je meid !!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doet toch maar rustig aan! Dat rokje komt er heus wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ai, geduld... Lastig! Liefs MiM

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb de klokrok al voor 4-jarige gemaakt. Het is inderdaad heel snel klaar, maar geduld is een schone deugd zeggen ze hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Geniet eerst maar van zondag , de rokjes komen daarna wel .....:-))

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen