zaterdag 22 oktober 2011

En dan nu tijd voor ...

RECLAME :oD

EDIT op 23-10:
Vifke kwam mij zelf vertellen dat ze nog geen volgers had :o) ik had haar blog wel al gelezen maar nog niet op het knopke gedrukt :o)
Ze heeft nu ook 1 volger :o) wie komt er bij mij staan want één is maar alleen :oD

Het gebeurt niet vaak maar vandaag was ik nog eens ...
... de eerste volger op een blogje!!!
Marieke maakt had een berichtje bij me achtergelaten en toen ik ging kijken ... ach ... nog geen volgertje want ze is nog maar net begonnen!
Gaan jullie allemaal maar eens lekker kijken!


Het was me nog maar 3 keer eerder gelukt om eerste volger te worden :o) alle keren bij lieve vriendinnen van me:

De eerste keer was bij 'de dikke madam'. Een super madam met een heerlijke levensfilosofie!

De tweede keer dat ik eerste volger werd was bij mijn lieve vriendin Crea Nicky. Die is ondertussen goed op dreef met haar creaties! En ze heeft me beloofd te leren hoe ze die prachtige sjaal maakt :oD

En de laatste keer dat ik eerste volger werd was bij nog een lieve vriendin Ma Knutsel ... nog zo een creatieve geest die aan haar blog begon omdat een wijs iemand zei dat bloggen een ideale manier is om gemotiveerd te blijven om projecten af te werken... ook al zijn ze soms een beetje saai :o)

En om dit reclameblok al te sluiten nog deze:
Ottobre Woman ... ik had de sneek peak gekeken en was meteen verliefd op de jurkjes maar helaas ... daarstraks bij de magazine-handel geweest en daar was hij uitverkocht :o(
Maaaaaaaaar ... in Antwerpen hadden ze er wel nog eentje!!! Woensdag heb ik dus deze prachtige Ottobre Woman in huis en kan ik mezelf weer gaan verwennen met mooie jurkjes!

5 opmerkingen:

 1. Kijk, da's nou een goed begin: een paar uurtjes ín de lucht' en hoera, hoera, er volgt al iemand :) en dan is ze ook nog zo aardig om gelijk wat reclame te maken. Thank you!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. W>at lief van jou! Ik ga meteen ook eens neuzen op deze blogjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief van jou. Enne......Als je er nog eentje bij wil op je lijstje: Bij mij staat de "volger teller" ook nog op nul. :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. voila, ik heb mij volgertje gemaakt van bovenstaande blogs.

  Seg, ge moet echt gaan schaatsen met Payal hoor... Is zo leuk om te doen. En als je op zondagvoormiddag gaat is het niet zo druk, en dus meer relaxed. En als Payal het leuk vind, kan ze lesjes volgen op zaterdagvoormiddag. Kaatje volgt er lessen in de tweede groep, da's al voor gevorderden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. dank je wel voor de lovende woorden !!!!

  knuf

  BeantwoordenVerwijderen