zondag 22 januari 2012

Weer een jurkje afgewerkt + give-away

Het jurkje van Payal is af!
't Is mooi geworden en het zit haar leuk! Ik denk dat ik dit modelletje nog wel een paar keertjes maak :o)
Wie het zelf wil maken zal wel effe moeten zoeken :o) Het is namelijk een ECHT retro jurkje uit de Marion van juli 1973 modelletje 5712


Nu wil het toeval dat ik voor het posten van mijn berichtje deze give-away zag (klik op foto om hem te zien):


Eerlijk toegegeven, ik ben niet zo een applicatie-madam ... vooral omdat ik er gewoon geen ervaring mee heb maar als je het dan gratis zou kunnen krijgen ... ach, je snapt wel ... ik ging dus een kijkje nemen :o)
En dan zag ik dit:

Superleuk toch (en ze heeft er nog vanalle, klik maar op de foto om te zien)? Ik was daarstraks nog aan het denken toen ik de zoom van Payal haar jurkje afmaakte dat zo een leuk biaiske het nog specialer zou maken en nu zie ik ze daar! Kan geen toeval zijn!
Ik hoop dus alvast dat ik eindelijk nog eens een give-away win en anders heb ik toch maar lekker een adresje om binnenkort (als ... jawel ... de kater van de auto verteerd is) mezelf eens te trakteren op wat van die bandjes!

12 opmerkingen:

 1. Wauw, mooi gedaan zeg. RETRO anno 2012, ik vind het hip!
  liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het jurkje is geweldig geworden, vind ik! laat uw antwoorden is komen op mijn wedstrijdje ben wel benieuwd wat ge allemaal bedacht hebt...?? ;-)) maar WEL via mail hé!

  Fijne week
  Liefs Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat jurkje is echt super geworden, en het staat haar goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een pracht van een jurk! Staat haar echt heel goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Payal is klaar voor de Lente-wat een retro zonnestraaltje. Mooi. En ik hou van applicatie's. Te gek-ook die strijkvormpjes van vilt. Te leuk. Ook als versiering op een kinderkamer. Mooie week toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een retro zonnestraaltje-die Payal. Klaar voor de lente. Mooi gemaakt. En ik hou van applicatie's. Dozen VOL. Ook voor op mijn schilderijen-altijd handig om iets op te leuken. Mooie week toegewenst met hart&ziel door Sil.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt voor je reaktie maar ik heb geen idee waar ik dat Picasa albm moet vinden want ik gebruik dat niet ? Of wordt dat allemaal automatisch daar opgeslagen ?

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat staat Payal die kleur goed zeg.
  tis wel echt een kind van de felle kleurtjes he.
  heel mooi gedaan.
  liefs,
  kimberley

  BeantwoordenVerwijderen